V.loppuna on siskon poikien synttärit, teema on merirosvo =) vanhimman pojan mukaan. Olen saanut kunnian tehdä kolme kakkua ja kaksi voileipäkakkua. kakkupohjat tein viime yönä klo:1.30 asti. ja tänään olisi täyttö. Huomenna juhlat alkaa klo.16.00, silloin siis juhlista kuvia.


Kaikki kakut tuli ajallaan valmiiksi ja olen erittäin ylpeä näistä kakuista. Olivat myös todella maittavia.


Kakkujen aihe:

Aarearkku

Suklaa pohja, suklaa kuorrutus päällä, välissä kermavaahtoa, banaania. Toinen kerros, kermavaahtoa ja päärynää. Kermaan laitoin vanilija seeriumia. Pääkallon tein aikaisemmin (suklaa/valkos.) Marsipaani värjätty pronssilla ja smartiseja koristeena ja suklaa kolikoita.

Martti (auto)

Tämä mun ylpeys =) ainakin itse sankari 2v piti TOOOSI paljon. Pohja suklaa, välissä mansikka/vadelma pakastemarjoja (hyydyke) kermaa maustamaton tuorejuusto sekoitus 5kpl liivatetta ja suklaaraaste.

Nuottikirja kakku

Tässä on välissä pakaste mansikoita/vadelmia, kermavaahtoa ja mariannerouhetta. Suklaa pohja. Päällä marsipaania ja kermavaahto tuorejuusto. Keittiö oli tosi kuuma joten siksi marsipaani kiilsi =)

Kinkkuvoileipäkakut

Voileipäkakun ohje suoraan marien sivuilta otettu, (samoin koristus). Tein siis kaksi täysin samanlaista kakkua joten otin vaan tarjolla olevasta kuvan.


Glitter Photos