224418.jpg

Tässä olisi sitten ensimmäinen koriste, Piirolta tuli ajatus ja ihan hauskaa oli tehdä, suurimmat tarvikkeet minulta jo löyty laatikosta joten ainoastaan kranssi piti hommata.

224415.jpg

Tämä taas on vielä pahasti kesken, loppui toisesta kädestä pumpulit kokonaan :D täytyy taas jatkaa illalla kun pääsee kotiin. Tästä tulee sellainen kummitus joka laitetaan sitten leijumaan, tai jotain sinne päin.

Joten tähän tulee vielä lisää kuvia tästä aiheesta.

224603.jpg

Tässä on nyt sitten kummatkin kädet. Kun alatte tällaista tekemään LIIMAPYSSY on kaikken paras tähän hommaan ja tämä EI ole lyhyt hermosille.

224604.jpg

Tässä on nyt sitten nuo tarvikkeet mitä tähän on tarvitti, vanha kenkälaatikko, nuo kädet ja tuollainen massapallo, kreppipaperia käytin, hämähäkkejä, muita ötököitä ja seittiä.

224606.jpg

Ja tässä on lopputulos, tein muutaman reijän tuohon päälle mutta tässä kuvassa niitä ei kunnolla näy, koska ei ollut kunnon valoa tonne laatikkoon.

224608.jpg

Hienohan tästä tuli, mutta oli siinä hommaan taisin tehdä tätä 2½h koska suunnitelmaan tuli ISO muutos.

224411.jpg

Tämän idea tuli sitten www.bakeandparty.com sivuilta, tosin ajattelin että kun noita tikkuja löyty aikaisemmista juhlista, niin jos teen itse.

224409.jpg

Nämä kuvat on amerikkalaisilta sivuilta joista löysin sitten, näitä on laitettu ikkunoille, tulee hauskan näköinen ulkoapäin.

224395.jpg

Eli nyt olen sitten noita :D kävin ostamassa tuollaisen luudan BR leluliikkeestä ja noidan hattu punanaamiosta. Naamaväriä (vihreä)punanaamio ja noidan puku samasta liikkeestä. Olen siis Ihmemaa OZ tämä paha noita :D

224432.jpg

Tämä juniori on kolme vuotias koirani Ressu, joka tykkää haistella noita Halloween koristeitani :D yhdessä pussukassa taisi olla kurpitsa karkkeja joten sen takia tavarat niin kiinnostaa.

224423.jpg

Lisää koriste kuvia, elikkä tässä on nyt sitten näitä mitä Isäni toi Floridasta. Olisi siellä ollut vaikka mitä muutakin mutta nämä hän sai mahtumaan laukkuun. Ihasutuin ehdottomasti eniten tuohon noita tarjoilu astiaan, aivan mahtava ja sitten kurpitsa karkkeihin. (nam)

224419.jpg

Nämä kolme seuraavaa koristetta on ostettu Tiimarista tänään, koitin etsiä mustaa seittiä, saman tyylistä, mutta eipä niitä ole =(

224420.jpg

224421.jpg

Tässä on hauskat ikkunakoristeet, saa irroitettua loistavasti ja laitettua taas ensi vuonna uudestaan. HYVÄ TIIMARI, tällaisia lisää. :D

224598.jpg

HEH, tässä on veljeni, hän kävi ostamassa Cittarista sellaisen Scream paketin missä oli tuo naamari ja kaikki kolme Screamin DVD:tä.

226803.jpg

Tästä alkaa sellainen mielenkiintoinen koristelu juttu, tähän tukee joulupalloja johon olen kiinnittänyt halloween aiheisia tarroja, oli tosi helppo homma.

226806.jpg

Jäkäliä en voinut heti kiinnittää kun ne oli vielä märkiä, tämä on sotkusta puuhaa :D lisäsin muutaman ötökän ja lopussa sitten hämähäkkejäkin.

226810.jpg

226808.jpg

Tässä se on sitten valmiina, pikkasen seittiä tuli kans kuvaan, tähän voisi lisätä valoköynöstä jotta olisi tunnelmallinen tai sitten antaa olla vaan näin.

hand.jpg Näitä hanskoja saa ostettua apteeksita, pari maksaa alle 1e, kannattaa myös laittaa elintarvike väriä, sinistä, vihreetä tai punasta (jos booli ei ole punaisen väristä). Tämä oli kyllä paras rekvisiitta, sormetkin saa muokattua niin että laitat pakkasessa jonkin kulhon käsien taakse että ne näyttäisi olevan koukussa.

227094.jpg Pilttilyhty

Siis tämä on HELPPO JA HALPA, hanki piltti purnukoita isoja tai pieniä ja kiinnitä liimalla kreppipaperia ja lopuksi laita vaikka piippukrassia reunaan, itse liimasin vielä pari hämähäkkiä.

227096.jpgNämä kynttilät voit esimerkiksi laittaa etupihalle, rappusille tai käytävälle niin että vieraat näkevät missä kävelee.

232306.jpg Tässä on helpot kummitukset, älkää siis heittäkö vessapaperirullia POIS :D

232307.jpgOsta tuollaista läpinäkyvää kangasta, aika harsomaista ja laita monta kerrosta kummituksen päälle.

232308.jpgTässä siis lopputulos, eikö ole hieno :D

nämä kuvat on otettu sivuilta www.marthastewart.com

232312.jpgTässä siis tarvikkeet, ja kaikki löytyy Tiimarista, olen katsellut. Tämän helpompaa koristusta ei löydy.

232313.jpg Ja tässä on valmiina eli Kurpitsahan se siinä :)

235630.jpg

Tässä on oma versioni lentävistä kummituksista.....

235631.jpg

Tässä on nyt sitten veriset kädet ja sipseille tarjoiluastia (H.arkku)