Nyt olisi joitain viimevuotisia Halloween kuvia.

222223.jpg

Tässä on siis tarjoilupöytä, mitään hirveesti ruokaa ollut, mutta uskokaa tai älkää, sitä jäi ihan hirveesti.

Booli tosi oli ainoa mikä sitten loppui koska en päästänyt ketään pois ennen kun kulho oli sitten tyhjä :D

Pöydällä oli koristeena melkeen kuollut ruusu, purnukassa oli aivot (punanaamiosta ostettu) ja sitten oli leppakkoja ja matoja purnukassa, oli hyvä idea ja ERITTÄIN  halpa :)

222219.jpg

Olohuone, kuvasta näyttäisi siltä että valot olisi päällä, mutta sen tekee salama :(

Jätesäkillä sai piilotettua vaikka mitä, tuo iso möykky on meidän tv hylly, ja valkoisen lakanan alle oli sohva peitetty, mikä tosin ei kauaa pysynyt paikoillaan :D ja Minä siinä merirosvona.

222212.jpg

Tuosta boolista vielä parempi kuva, siellä on appelssiiniä ja pari silmää, tänä vuonna siellä on neljä silmää, kävin hakemassa pari vielä lisää. Matojakin oli boolin joukossa mutta ne oli läpinäkyviä joten niitä ei kuvassa näy.

222220.jpg

Tässä makuuhuone, edelleen salaman vika :( ei ole niin pelottavan näköinen, kokeilimme ilman salamaa, niin kuvasta ei oikein mitään saanut selvää. No tämä on niin sanotti "hautuumaa" itse olen väsännyt nuo kaikki kuvat, lattialla on myös kori missä on pari luuta. seinä on jätesäkkiä paitsi tossa missä on hyllyt, koitimme laittaa siihenkin mutta se ei oikein onnistunut, joten tuo sai kelvata. Eikä näyttänyt vieraita haittaavan. :D

222218.jpg222217.jpg

Tässä laitoin kurpitsat vessaan :) kyllä kaverit säikähti kun näki nämä hirmuiset hahmot :) oli niissä kaivertamista ja siemenetkin kärähti uunissa ;) Lampussa oli punaiset valot, taisin rautiakaupasta ne ostaa.

 

222184.jpg

Tässä olisi vamppyyri pariskunta :D, heidän luona vietämme tänä vuonna Halloweenit, tosin minä nämä kuitenkin järjestän, heidän kämppä on lainassa :)

222189.jpg

Tässä olisi seuraava pariskunta, ihan en muista miksi he ovat pukeutuneet, mutta voisi ajatella että vampyyreiksi myös. Tämä pariskunta on ihan loistava ja hauskaa juttua riittää :D

222204.jpg

Meidän Rokkarit Päivi ja Linda, miten juuri sattui että he ovat samanlaisesti pukeutuneita. Päivi teki myös kutsuille aivan mahtavaa kakkua, pitäisi ottaa se ohje ja lisätä se sitten tänne.

222211.jpg

Annis ja Juha, he ovat meidän porukan mielenosoittajat, niin kuin heidän kyltissäkin lukee "STOP, GLOBAL WARMING BECOME A PIRATE" noilla ne käveli kaupungillakin sitten loppuillasta ja pysäytteli käveliöitä :) Eikä uskois että nuo heidän asut on jostain vaatekaapeista pengottu :D

222581.jpg

Roosa ja Tommi, Roosa on pukeutunut 50 luvun tyyliin ja Tommi on taas,...jaa mikäköhän se on Sodan enkeli jolla on söde taikasauva :D oikein miehekästä.

222579.jpg

Tässä taasen vampyyri :D ja itse miss Devil (Tero ja Jutta)

 

222583.jpg

Tosi hienot puvut on tytseillä :D itsellä meinaa aina piheys iskeä jos jotain pitäs hankkia :D (Wendy ja Kati)