Tuli sitten kokeiltua tuota uutta kakkumuottia. Noh eiköhän se alusta alkaen mennyt ihan plörinäksi. pohjan joutusin tekee kaksi kertaa uudestaan kun se jostain syystä lässähti keskeltä. Noh onneksi viimisellä kerralla tajusin että mistä oli kyse ja onneksi se onnistui.

Täytteiden kanssa meni ihan ok:sti, mutta sitten kun piti laittaa kakun väliin.... valkosuklaa mousse meni ihan ok, aloin laittaa mustikka niin eiköhän se keski pohja ollut tarttunut toiseen pohjaan kiinni missä oli jo valkosuklaa mouse....VOI EI! no kakku hyytymään äkkiä jääkaappiin, hyytymisen jälkeen sain otettua sen pohjan onneksi pois.

Tänään kuorutteen kanssa oli ISOJA ongelmia. Olen ensikertalainen näissä hommissa ja mielestäni onnistuin jokseenki ihan hyvin, huom! ensikertalainen. :D siskokin soitti että mitkä lasit muumeilla oli?... hei kamoon.

518317.jpg 

Tällainen kakku siis on.

518319.jpg

Mousse, valkosuklaa ja mustikka.

518320.jpg

Tällainen siitä nyt sit tuli, omastamielestäni koristus onnistui ihan ok:sti, mut silmälasit noilla on.

Täyte oli tosi hyvää. Piti jämiä vähän maisetlla :D Tämä kakkuohje on otettu lintu75 sivuilta. Päällä täsä on sokerikreemiä ja sivuilla mansikka kermaa. Tämä kakku viedään meidän tuttava pariskunnalle jotka meni kihloihin, saavat vähän maistella.