Tein torstaina tällaisen baileyskakun, koska menin vierailulle lapsuudenkaverin luokse. Kakku oli yllättävän hyvää, eikä se ollut makea ollenkaan.

Päällä on toblerone valkosuklaata (rouhennettu) ja marsipaani perhosia.

Pohja:

200g Digestive keksiä

n.75g sulaa voita

Täyte:

6 Liivatetta

2.5dl Kermaa

200g Tuorejuustoa

200g ranskankermaa

2dl Baileysiä

n.1-2dl mustaa kahvia (maun mukaan)

Tee näin:

Murskaa keksit esim. monitoimikoneessa tai kaulimella. Lisää sula voi ja sekoita. Painele keksiseos vuokaan.

Liota liivatteet kylmässä vedessä.Vatkaa kerma vaahdoksi. lisää ranskankerma ja tuorejuusto joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Lisää Baileys ja kahvi, sekoita. Sekä vedestä puristetut liivatelehdet jotka olet ensin liuottanut kuumassa kahvissa. Kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan sekoittaen. Kaada täyte vuokaan digestive keksi pohjan päälle. Anna hyytyä. Itse tein kakun 9 aikaa aamulla ja se oli erittäin hyvin hyytynyt 9 tunnin päästä.