Löysin lehdestä myös tällaisen ohjeen, tämä kuva on otettu lehdestä väliaikaisesti koska kakku on jääkaapissa. (kesken)
Täyte/pohja:
200-300g Suklaakeksejä
50g Voita
2dl Vispikermaa
120g Marianne Crush-rouhetta
200g Rahkaa
5 liivatetta
Päällinen:
1dl kiehuvaa vettä
400g marjoja (vadelma)
1dl sokeria
4 liivatetta
1dl punaista mehua
Tee näin:
Murenna keksit ja sekoita voisulan kanssa. Painele muruseos leivinpapeilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon Marianne rouhetta sekä rahkaa. Liota liivatteet runsaassa kylmässä vedessä 5min. ja purista ylimääräinen vesi pois. Sulata liivatteet kiehuvassa vedessä. Sekoita liivateseos kevyesti käännellen Marianne-vaahtoon ja kaada seos keksipohjan päälle. Anna hyytyä jääkaapissa 2-3h tai kunnes seos on hyytynyt.
Soseuta marjat tehosekoittimessa sokerin kanssa. Liota liivatteet vedessä 5min ja purista liika vesi pois. Sulata liivatteet kiehuvaan mehuun. Sekoita liivateseos survottujen marjojenjoukkoon ja nostele marjaseos hyytyneen Marianne-kerroksen päälle. Hyydytä kakkua jääkaapissa parituntia tai yön yli.