Tänään sitten kokeilin sitä uutta turkinpippuri kakkua, tein nyt vaan hyydykettä koska ylijäämä kakkupohja jonka otin pakkasesta ei riittänyt kuin alapohjaan, enkä jaksanut myöhään enään alkaa tekemään uutta :)

Tämä on vasta hyytymässä jääkaapissa, huomenna sitten koristelen sen.

TADAA TÄSSÄ VALMIS KAKKU =)

Pussi pirkka turkinpippuria 100g

2dl Vaahdotettava vanilijakastike

2prk maustamatonta tuorejuustoa

6kpl liivatetta (sitruunamehua muutama tippa liivatteiden sulamieesen)

Joukossa oli myös edellispäiväsen kakun jäänteitä kermavaahtoa, rahkaa ja maustamatonta tuorejuustoa.

Päälle tähän kakkuun sulatan hopeatoffeeta 70g ja joukkoon 0.70dl kermaa (kattilassa n.10min)

Kakun reunakokristelussa on kermavaahtoa, sokeria ja maustamatonta tuorejuustoa. Väri lila elintarvikeväriä. Mustat nompparellit on salmiakkia.

Tee näin:

Liota liivatteet kylmässä vedessä. Vaahdota vanilijakastike ja lisää joukkoon maustamatontatuorejuustoa sekoita varovaisesti.

Murskasin blenderissä turkinpippurit ihan pieniksi jauhoksi. kauspasta saa myös valmiiksi murskattua turkinpippuria.

Sekoita turkinpippurijauhe tuorejuustovanilijaseokseen ja sulata liivatteet kattilassa sitruunamehun kanssa.

Kaada liivateseos nauhana turkinpippurivaahtoon ja sekoita koko ajan. Kaada hyydyke vuokaan ja anna hyytyä kunnolla jääkaapissa mielellään seuraavaan päivään.