Heippa kaikki lukijat.

Varmaan olette huomannut että on ollut pientä hiljaiseloa täällä ja toisessa blogissani PandP:ssä, johtuneen siitä että kun toisesta työpaikasta alkaa loma, menin työharjoitteluut toisenn paikkaan (koulun takia). Neljän viikon työharjoittelu on Aschanilla loppu ja vihdoin se odotettu kesäloma alkoi (viikko) ja eikös se nyt suonut tänne Turkkuseen mahtavat kelit. Joitan leipomuksia olen kotonakin tehnyt, esim. Mansikkaviinereitä jotka sai erinomaisen vastaanoton =) kuvan unohdin ottaa, mutta tekasen vielä yhden kerran että saan tännekkin siitä laitettua. Uusia tarvikkeitakin olen saanut rakkaalta siskoltani joka kävi Confentin liikkeesä kesälomalla, osti minulle sieltä kaikkea ihanuuksia ;) KIITOS sisko!!! kuvia laitan niistäkin.

Taloa tässä ollaan hääräilty ja verhotkin olen jopa saanut ikkunoille, Autotallin lattian valaus menossa ja lipastoja ja vitriinien kasaus käynnissä, eli ei siis ihan vielä uusia kuvia sisältä. Ikeassakin mikä tuli Raisioon, on koluttu jo varmaan seitsemän kertaa =)) suosittelen iltaisin menoa, ei ole paljoa porukkaa silloin, mieskin tykkää käydä kun ei ahdista se ruuhka :D

Kävijämäärä, VAU! Se nyt sitten on mennyt jo yli 40 000 luvun yli, siis uskomatonta. Kiitos kaikkille hurjasti, arvontaakin on tulossa mutta ilmoittelen siitä sitten myöhemmin kun lomat on pidetty, muuten unhoittuu katsastella blogiin, reissuun kun olemme menossa niin en ole koneen ääressä.

Tinkerbell_3.gif