Hehe..joulu ei oo ihan vielä, mutta kaupasta löysin tämmöisen Dr.Oetkerin lehtisen "jouluhyvää omaksi ja muiden iloksi." Tässä lehdessä oli itseasiassa parikin ihanaa ohjetta jota haluun kokeilla ja tänään teki mieli jotain hyvää, pikkasen mausteista. Niin ajattelin että tätä Joulubrownie ohjetta on pakko kokeilla.

Pakko myös kiittää ERITYISESTI JACK BAUERIA (Emerald city) kun tekee niin ihania leivoksia.

"Kiitos ja kummarrus!"

2053520.jpg

2053562.jpg

Pakko sanoa, kaikki suklaata rakastavat KANNATTAA KOKEILLA... NAM!!!

ohje on otettu suoraan tältä sivulta Dr.Oetker

Tässä ohje:

20 brownieta, (uunipannu n. 22 x 30 cm)

150 g tummaa suklaata
250 g voita tai margariinia
2 1/2 dl sokeria tai tummaa muscovadosokeria
4 munaa
4 dl vehnäjauhoja
1 rkl Leivinjauhetta
2 tl kanelia
1 tl inkivääriä
2 tl  Ruokasoodaa tai Leivinjauhetta
1 ps (50 g) Mantelirouhetta
50 g tummaa suklaata rouhittuna

1. Sulata paloiteltu suklaa rasvan kera kattilassa miedolla lämmöllä.
2. Vatkaa sokeri ja munat vaahdoksi. Sekoita joukkoon suklaaseos.
3. Siivilöi kuivat aineet taikinaan ja sekoita. Lisää mantelirouhe ja suklaarouhe.
4. Kaada taikina leivinpaperoituun uunivuokaan ja tasoita pinta.
5. Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia. Jäähdytä kakku uunipannussa.
6. Leikkaa kakku neliöiksi ja siivilöi ohut kerros tomusokeria pinnalle